Vloeren

Heerlijk genieten in je eigen huis, dat wil toch iedereen? De vloer is bepalend voor het interieur; het is de basis voor de sfeer die je in huis creëert.

Bij het kiezen van een vloer is goed advies daarom van groot belang. Het is ten slotte een aankoop voor een langere termijn. We gaan met je in gesprek om duidelijk in kaart te brengen wat voor jou van belang is bij het kiezen van een vloer.

Bij ons vind je een ruim assortiment van diverse vloeren, waaronder tapijtvloeren, laminaatvloeren, vinylvloeren en pvc-vloeren.

Tapijt

Oude vertrouwde vloerbedekking. Heerlijk zacht, warm, geluiddempend en weer helemaal modern vanwege de verschillende designs.

Vinyl

Vinyl is onderhoudsarm, geluiddempend en budgetvriendelijk. Het is te verkrijgen in verschillende mooie designs.

Laminaat

Laminaat is geschikt voor bijna alle ruimtes. Duurzaam, slijtvast, onderhoudsarm en makkelijk te leggen.

PVC

Een modern en duurzaam product. Geluiddempend, eenvoudig te onderhouden en ideaal voor vloerverwarming. Daarnaast nog tal van andere voordelen!

Laten leggen?

Heb je een vloer uitgekozen, maar wil je deze liever niet zelf leggen? Dat is geen probleem! Onze vloerenleggers doen het graag voor je. Hun expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jouw vloer met de juiste zorg wordt gelegd. 

Vraag naar de mogelijkheden