Terug naar Projecten
Totaalinrichting vrijstaande nieuwbouwwoning in Winschoten

Totaalinrichting vrijstaande nieuwbouwwoning in Winschoten

Deze prachtige nieuwbouwwoning in Winschoten is geheel door ons ingericht. Een project van omstreeks één jaar waarin we nauw betrokken zijn geweest met de aannemer en bewoners om zo een perfect eindresultaat te kunnen krijgen. Een stoer en sfeervol interieur!

Tijdens de bouw van deze prachtige nieuwbouwwoning zijn we vanaf het begin af aan mee genomen in het proces. Het is een meerwaarde om een interieurstylist in te schakelen bij een nieuwbouwhuis. Helaas zien wij namelijk dagelijks in ons werk veel gemaakte interieur fouten en dit wil je natuurlijk niet als je met een nieuwbouwwoning begint. Zo konden wij in dit project bijvoorbeeld een duidelijk indeling/plattegrond maken en de bewoners adviseren waar bijvoorbeeld de spotjes, stopcontacten en lichtpunten geplaatst moesten worden.

Het interieur is strak, met stoere en moderne elementen. Een PVC-vloer, gelegd in visgraatmotief zorgt voor een mooie basis. Een grote hoekboek, eettafel en tv meubel om zo de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Om de perfecte sfeer in huis te krijgen, hebben we gekozen voor stoere en industriële verlichting, gordijnen en houten jaloezieën. Om alles op elkaar af te stemmen, is het van top tot teen ingericht met diverse accessoires.

Een stoer en sfeervol interieur als eindresultaat

Foto's

Bekijk ook